Zeynel Abidin İlkokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.

Misyon: Bütün dünya toplumlarında üretimde, iş ve çalışma hayatında olduğu gibi eğitimde de daha iyiye daha güzele ve daha doğruya olan arayış sürmektedir. Toplumumuzun; sürekli gelişerek, ilgi alanlarını genişleterek, yeteneklerini artırarak, karakterlerini geliştirerek topluma ve toplumsal sorunlara duyarlı bireylere ihtiyacı vardır. Kurumumuzun misyonu, okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, Cumhuriyetle barışık, özgür düşünceli, araştırıcı bir gençlik yetiştirmektir. Çağdaş bir kuşak yetiştirerek çağdaş Türkiye´nin oluşmasında pay sahibi olmanın onurunu yaşamak istiyoruz.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nusaybinzeynelabidinilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİTURAN MAH. HACI FETVAR SK. ZEYNEL ABİDİN İLKOKULU BLOK NO 19 NUSAYBİN / MARDİN

Kütüphane Kitap Sayısı :1900

Yerleşim Yeri -